З моїми автомобілями все в нормі . Логан бігає щодня , Астра їздить по вихідним ... Руки до машин не доходять щоб зробити певні нюанси , але це не страшно .
За цей весь час ми з знайомим дали зробити головку на дизельному двигуні Форда для Москвіча 2141 .
Вот так ми вже його перекидували ....
Два мотори .... Один турбо , інший простий ... Причина перекидки - не треба було перегрівати мотор 2 рази

. Компресія бажала кращого а на носі вже похолодання .
Зроблений двигун
Безсердечний 41й
В той день ми його завели . На наступний знайомий завіз форсунки до мене на роботу . Дали майстру , він все провірив , одну перебрав , відрегулював . Замінили шайби під форсунками - а вони на цей двигун щось занадто дорогі .... , поставили провірені форсунки , заодно заміряли компресію . Все гуд - робить як годиник .
Вот такий був пробіг недавно в Логана
Ще в середу мав вот таке чудо в гаражі
Суть така - розбиті в хлам передній і задній бампера , акі колись пробували скрутити , но то такий ужас , що треба було щось робити , іначе авто не продати . Бюджет обмежений . Майстри зарядили 300у.е за ремонт і покраску даних 2х точок . Я реально розумів що їх робити не реально , бо там не має з чого ....
Пробиваю по своїм - можна привезти бампера . Ціна смішна . замовляю . Вот забираю авто для переустановки .
Розбирати получається не легше чим потім ставити . Половина саморезів не рідні , вони просто нашими гаражними умельцями закручені не такі як потрібно , а такі які були під руками - мебельні . Це все згнило за 2 роки і ..... не відкручується . Половина з того зрізаю полотном по металу ..... короче Секас
Ставити китайські бампера із АВS пластика на китайську машину , яка була бита , це не менше задоволення .... Всі кронштейни погнуті , зазори бажають кращого , фари , туманки , решітка верхня і нижня , поворотники - все це частково задуте нашими майстрами в колір авто .... Скажу я вам китайці якісніше роблять чим наші дяді Стьопи в гаражах ....
Короче вот таке получається
Аналогічно із заднім бампером
Короче Очучения непередавуемые - но більш менш все склалося як положено , що дуже радуе як і хазяйку так і мене ( правда 2 для відходив .... ) . Вложилися в 1100грн з встановленням
Шукаю маховик на 1.8 дизель для Алеко , і лапи кріплення двигуна - буду радий будь якійсь допомозі і інформації . Хочимо доробити в майбутньому ще один Алеко 1.8D , який уже 3й рік пилиться в розібраному вигляді у гаражі , а вот з цими запчастинами засада - їх не має ....
Бо при їх наявності пихаєм 1.8ТD у машину , КПП є , шруси є , роблю проводку і можна пробувати виїжати ...