Автоклуб "Москвичемания"

Место обитания любителей автомобиля "Москвич" моделей 401, 403, 408, 412, 2140, 2141 и их модификаций
Текущее время: 19 сен 2026, 12:59

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Установка ЦЗ на 2141
СообщениеДобавлено: 29 янв 2008, 09:14 
Новичок

Вот несколько фотографий которые дадут вам общее представление о установке ЦЗ.

Примеряем привод
Изображение

После примерки снимаем тягу штатного замка(только для передних дверей) и фиксируем на неё тягу привода
Изображение

Вот как выглядит установленный привод передней двери
Изображение

Задняя дверь, здесь всё также только не надо снимать штатную тягу т.к. и так удобно
Изображение

Ещё фотографии
Изображение

Изображение

Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 29 янв 2008, 20:49 
Администратор

Модель Автомобиля: МЗМА 403, '64; ALEKO 21412S, '90; Toyota Cresta GX81, '92; Suzuki Vitara SV620, '96
Спасибо ! :) Скоро самому заморачиваться надо будет ! :)

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling.” Paul Walker
"Любой форум, нравится это пользователям или нет, это конституционная монархия с элементами диктатуры." (с) DevilDucky

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 30 янв 2008, 00:58 
Неутомимый Флудер

Дякую Ігорю за фотографії і статью , но думаю він не дуже образиться якщо я доповню дещо від себе . А точніше розкажу ( поки без фоток як я їх ставив .
Передні двері :
Встановлював по іншому . Точніше без тіеї планки і без знаття штатної тяги привода закривання дверей . Положення самого електричного замка точно таке ж як в тебе на фотці , но я його тсавив нище на один корпус від твого варіанта . Тобто сверлив 2 дирки під 3 мм в дверці ( в тій частині що під обшивкою - думаю поймете де ) , і спокійно підєднував тягу електро замка до тяги замка машини . Економите одну планку з комплекта ц.з і нічого лишнього не снімаєте .
Задні двері :
Реально положення і кріплення замка аналогічне твойому . Лиш мене засомнівало те , що не хватає нормально довжини однієї планки для кріплення електричного замка на задній двері , то я скрутис по дві - тим самим збільшивши довжину і жорсткість конструкції . Все то алес гуд з задніми дверми ніби - но не знаю як в тебе , но у мене внаглу електричні замки не хотіли закривати задні двері . Тяги штатних замків дуже туго ходять .......... Виход є один простий - який я приміняю на багатьох машинах . Перед установкою в задні двері електрозамків , знімаєте сам замок , і виковирюєте з нього пружинку маленьку на два витка здається , яка тримає фіксоване положення вашої шатної тяги . Після того як ви її удалете то лічно на 41му задня защолка може настільки легко закриватися що сама почне закриватися без вашої допомоги . Далі вже ставите електро замки і отримуєте фксоване положення і хорошу роботу ц.з , як кажуть без проблем .
Провірено на своїй машині - термін служби 3 роки без виходу з ладу жодного замка і будь якого намікання на неможливість відкрити якусь з дверей . Доречі при правильній установці і нормальних ц.з. резинки ( пильники ) на електрозамках не мають тватися - в мене за 3 роки всі цілі .
Всім удачі в установці . ( А сама проблема то висверлити в дверях дирки великого діаметру - особливо в передніх ) . Думаю може хтось прислухається до порад ..........

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 30 янв 2008, 07:38 
Мудрец

Модель Автомобиля: АЗЛК 2141
мало і від себе додам

Цитата:
А сама проблема то висверлити в дверях дирки великого діаметру - особливо в передніх

Якшо ти про ті дирки, через которі провода мають попасти в дверку із стійки, то тут є одна хитрість. Треба витягнути штіфт (чи як його назвати) з фіксатора дверей, що тримає їх у відкритому положені, тобто двері мають остатися лише на петлях і тоді їх відкриваєш так широко, що сверлити вже не проблема :wink:

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 31 янв 2008, 23:05 
Неутомимый Флудер

Класно.... , дякую за пораду Славіку - не знав . Подивимося де той штіфт і як його знімати :)

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 02 фев 2008, 14:39 
Новичок

Цитата:
Тяги штатних замків дуже туго ходять ..........
С этим проблем небыло, была проблема что при установке обшивки оч. туго замки работали из за того что обшивка давила на чёрные ручки для ручного откр/закр дверей, выходом было разбить отверстие в обшивке под пласмассовые заглушки сверху двери. А по поводу коротких кранштеинов для задних дверей это да, но примастырил и не наращивая. :wink:

Часовой пояс: UTC + 2 часа