28 липня мав бути хорошим днем , при тому що сьогодні Володимира . Зранку вітання , нормальний настрій , відносно не напряжно на роботі . Все порішав і в половині 5ї йду додому ( маю скорочений робочий день по графіку ) . Хочу ставити пакунок на заднє сидіння і тут .......
короче повна ЖоПа !!!!! Слів не підбираючи йду до шефа . Кажу що машину на стоянці поцарапали і треба красити все крило , бо є вмятина . Він мені у відповідь мол А я тут при чом .
Я кажу що за стоянкою дивиться охорона , прийомщики на сервіс заганяють автомобілі , клієнти забирають - і получається що нікого тепер винним робити не має , чи що ? !!!!! Розвертаюся і йду .
Вже тоді коли я був коло авто , підходить шеф , дивиться ... Починаєм виясняти які авто були припарковані з тієї сторони що в мене поцарапана . Ланос остався - я передивився , слідів не видно . далі ще якась одна машина була - її вже не має . Ну і був шева 220й . Але авто переставлено в кінець ряда . Йду до нього . На водійській двері явний чорний знак від мого заднього бампера і на зеркалі потертість . зеркало на місці складання має великий люфт - можливо механізму складання прийшов теж кінець . Кличу шефа . Показую що то була його машина .
І тут о щастя - сам находиться винуватець !!!! Начальник цеха - переставляв авто шефа і результат на лице . Я просто х....єю - бачиш що не проїдеш чи не впевнений - скажи щоб я відїхав ... Но навіть якщо так вже і сталося , прекрасно ж знає чия машина і можна прийти сказати , но не надіятися що я не побачу чи його не найду і може обійдеться , а якщо виїду за межі роботи то вже нічого не докажу !!!!!! УРОД !!!
В суботу орієнтовно мають крило зробити в мене на роботі . Хоч сильно переживаю щоб було все гуд . Мої провірені знайомі сказали що треба задувати переходом крило і двері - а то 100 у.е з їхніми матеріалами . Будем бачити як воно буде .....
Продовження дня ..... так як 3 дня тому відмінили 50 відсоткову скидку на роботи на СТО для працівників фірми , мені тепер особо не має смисла щось робити в себе на СТО . А треба поміняти 2 рульових наконечника і рульову тягу . За це на СТО просять коло 120 грн .
Йдем до себе в гараж , розуміючи що 120 грн в день мені не платять , і починаєм робити свою машину самі .
Знімаєм колеса і ставим авто на деревяні колоди ( на Закарпатті кажуть - ковбиці

)
низький політ над землею - тим самим імітуєм модний підйомник
знята рульова тяга з наконечником . Зліва прийшлось зрізати гайку наконечника , оскільки вона ніяк не хотіла відкрутитися при самому верху
нову тягу і наконечник ставив приблизно по довжині старих
Зправа поміняв лише наконечник . З цієї сторони дуже тяжко відкрутилась гайка , яка фіксує наконечник ( там ключ на 21 якого в мене не було , а був на 22 - но ним я не відкрутив , і прийшлось розводним ключом відкручувати ) .
Все про все з розкладанням і складанням зайняло максимум 2,5години .
Завтра на сходження і все буде Ок з ходовкою .
29 липня
Сьогодні поїхав зробив сходження коліс . Ціна питання 60 грн .
Куплено оригінальне масло в КПП 3л . По програмі 2,8л повний обєм КПП
Зливаючи моє я подумав що масло дуже чисте . Заливаюче нове - я поняв що помилявся ....
Авто готове до подальшої експлуатації .