Автоклуб "Москвичемания"

Место обитания любителей автомобиля "Москвич" моделей 401, 403, 408, 412, 2140, 2141 и их модификаций
Текущее время: 21 сен 2026, 03:41

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 504 ]  На страницу Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 08 янв 2011, 09:03 
Новичок

Модель Автомобиля: toyota corolla (AE70EEHES)
(качество фото - фигня, цвета перекошены, из n95 фиговый фотоаппарат.)
процесс:
Изображение
результат:
Изображение

взял стрелки, стер то гуано, которым предыдущий хозяин их "тюненховал", тщательно замотал скотчем, аккуратно срезал скальпелем скотч с поверхности под покраску.

краска из магазина RC-фигнюшек, в принципе проще и лучше было бы красить кистью, и использовать светоотражающую краску :)

на счет удаления старой краски - я использовал жидкость для очистки карбюратора ABRO(ядреный растворитель с содержанием толуола), но, сначала желательно проверить как пластик стрелки на эту гадость реагирует, если растворяется - этот метод не подходит.

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 04 мар 2011, 21:35 
Участник

добрався до гаража . Зробив мінімальний "порядок" в гаражі . Забрав саб і все склав до кучі .
Вот фото саба із розмірами коробки
глубина
Изображение
ширина
Изображение
висота
Изображение
саб
Изображение
динамік 12 дюймів
Изображение
поки не слухав , бо на Лані акума не має , треба буде купити новий ....
Кого цікавить , можна попробувати домовитись про продаж .

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 20:53 
Участник

Стало трошки тепліше . Можна час від часу в гараж зайти щось поробити .
Розгріб завали , що утворилися після зими . Побачив що лежать пороги які бути заказані в Z-Tuning замічу для Ланоса !!! но приїхала повна лажа ....
Попробував вирівняти наскільки це можливо кант який йде до порога і так прикладаю до авто . Розумію що їхня довжина в 2 метри ніяк не підходить до карнізів Ланоса - укорочую по місцю . Щось таке получається похоже на правду

Изображение

Изображение

але то все ерунда . Далі думаю як виходити з стиковкою верхньої частини порога із порогом автомобіля . Порадившись було вирішено робити по місцю заглиблення там де йде переднє крило і задня арка . Тим самим основну частину декоративного порога ставлю між дверьми і порогом авто .
Так приблизно вирізаю .

Изображение

Перед всіма цими процедурами обклеюю авто малярним скорчом в 2 слоя .
Пороги стають вже краще , але получається ерудна з дрерьми . При закритті вони ціпляють несильно декоративний поріг - тим самим самі поцарапаються і поріг поцарапають ..... Тут одні хороші слова згадуються .....
Дзвоню Денісу Баракуді з Ланос форума , який подібні пороги неодноразово ставив на авто . Звичайно чую від нього що це проблемні пороги і їх іначе не поставиш , якщо не підженеш їх в стик до початка дверей . Тобто мені різати і різати ще .
Закриваю всі двері , беру олівець і малюю по їхньому краю необхідну лінію зрізу .

Изображение

Изображение

На останій фотографії видно які вони рівні !!!!!

Изображение

Беру жінку болгаріна і вперед акуратно різати . Далі велика досточка і шліфшкурка ... Правий поріг підігнаний добре . З лівим получилося не так все добре . Він взагалі "рівний" був . Ще треба посиділи , може вийде краще підігнати - бо мене не влаштовує . І чомусь 2га сторона получається як правило гірше за першу . Це так як останній болт знає не відкрутитися ....
В задній частині декоративних порогів мають бути воздухозаборники . Я відразу відмовився від даного варіанта , бо це трохи банально і непрактично , а ще ті воздухозаборники щоб туда підігнати - треба ще 2 дня посидіти !!!!
Сьогодні вирізав із пластика 2 задні заглушки для декоративних порогів . Вони мали б бути одинакові , але ні - все треба підганяти по місцю ..... Поки все ....

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 20:53 
Участник

приборка
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 21 мар 2011, 22:00 
Администратор

Модель Автомобиля: МЗМА 403, '64; ALEKO 21412S, '90; Toyota Cresta GX81, '92; Suzuki Vitara SV620, '96
Приборка секас, но просится красная подсветка стрелок...

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling.” Paul Walker
"Любой форум, нравится это пользователям или нет, это конституционная монархия с элементами диктатуры." (с) DevilDucky

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 23 апр 2011, 08:47 
Участник

давно не писав , бо так і не доходили руки до Ланоса . 2 дні тому вигнав авто і вимив , бо після стоянки і шкурочно підгоночних робіт , автомобіль більше був білим ніж чорним .
Вот такі ми сьогодні
Изображение

Все ж дойшли руки і в знайомого , якому було дано пошпаклювати , погрунтувати і покрасити пороги . Сьогодні зранку забрав їх назад . По ціні - грунт був в мене , шпакльовка його ( її там не багато треба ) , клейка епоксідною смолою і підгонка порогів - я робив , краска 100грм готової 80грн , лак густий з затверджувачем 50 грн , знайомий лиш вивів пороги до нормального стану , грунтанув і покрасив . Зійшлися в ціні 200 грн за 2 пороги .
Вот таке я отримав
Изображение
Подзвонив Денісу Баракуді ( з Ланос клуба ) , проконсультувався на рахунок матеріалів для поклейки . Взяв дорощий АРР герметик-клей і рідину-антисілікон ( щось похоже на розчинник но красці після нього нічого не буде ) = 90 грн .
Вот так без порога
Изображение
Поставив лише правий поріг і то не клеїв , а лиш по бокам на саморези прикрутив .
Изображение
Маленька фотосесія
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 20:25 
Участник

ФОТОсеСІо :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
участвуєм - ну вобщем випадково зустрів представника в регіоні - вот і получив подарунок у вигляді наклейки .
Изображение
Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 20:26 
Неутомимый Флудер

Модель Автомобиля: Азлк 2140 Заз Ланос 412
ее обвес зашибись) главное мамке не показывать, ато купил ланос и заставит подобное сделать :lol: Кстати с зади дисковые тормоза не планируеш ставить?

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 20:32 
Гуру

Модель Автомобиля: Иж 412, 1972 г.в.
А у тебя кондиционер есть в Ланосе?

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 20:59 
Участник

FightWolf - ЗДТ не має і скоріш за все що ставити їх не буду , хоч купити і поставити не має ніяких особливих проблем .
Railnolds - машина була в базі . Доставилось все до комплектації SE окрім кондера . Ціна питання 3000-3600 грн , но не хочу і не бачу в ньому великої потреби . Захотів - був би .
Впринципі поки плани такі , що більше нічого в авто без потреби не вкладувати .
Причина - є бажання продати і купити авто класом вище .

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 21:03 
Неутомимый Флудер

Alf вот блин непонимаю таких людей. Делал делал и продал
:o

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 22:39 
Участник

FightWolf - а що ти не розумієш . Краще буде для авто коли їздив їздив - убив і продав людям . А потім говорити - бачили що купували ....
В мене що москвіч 2141 такий ухожений був , що Лань така , ну вот з Логаном трохи не склалося поки в плані "зовнішнього тюнінга ", бо на нього все часу не має , хоч Логан виглядає краще середньостатистичного Логана в місті , а по тому що є в середині приближається до максимальної комплектації , лиш не має подушки пасажира і електрозеркал . Але обслуговується вчасно і при необхідності отримує нові оригіналні зпч .

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 22:41 
Неутомимый Флудер

я не про это... Просто делаеш тюнинг как бы для себя, неуспел нарадоватся и уже продаеш...

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 26 май 2011, 23:18 
Гуру

Модель Автомобиля: АЗЛК 2141 "Борзый Чарли" Chevrolet Epica
FightWolf
Понимаеш,просто есть такие люди,которые не любят сидеть на месте.Ну например,Alf купил ланоса,довел его до ума(затюнинговал).Кажется,что еще надо,катайся себе,а ему машина уже не интерестна,так как больше в нее ничего не засунеш,нет дальнейших перспектив!
Вот по этому он ее продает,будет новый проэкт,новый тюнинг!
Понял!?

Alf
Это я так,приводил пример просто.Может ты так тоже думаеш или просто решил сменить машину,классом по выше?

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 27 май 2011, 09:21 
Гуру

Модель Автомобиля: Иж 412, 1972 г.в.
Alf, я просто хотел узнать - как сильно дует дополнительный вентилятор, который ставят на Ланосах для кондиционера. Думаю такой себе вместо штатного на обдув радиатора поставить.

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 504 ]  На страницу Пред.  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа