Стало трошки тепліше . Можна час від часу в гараж зайти щось поробити .
Розгріб завали , що утворилися після зими . Побачив що лежать пороги які бути заказані в Z-Tuning замічу для Ланоса !!! но приїхала повна лажа ....
Попробував вирівняти наскільки це можливо кант який йде до порога і так прикладаю до авто . Розумію що їхня довжина в 2 метри ніяк не підходить до карнізів Ланоса - укорочую по місцю . Щось таке получається похоже на правду
але то все ерунда . Далі думаю як виходити з стиковкою верхньої частини порога із порогом автомобіля . Порадившись було вирішено робити по місцю заглиблення там де йде переднє крило і задня арка . Тим самим основну частину декоративного порога ставлю між дверьми і порогом авто .
Так приблизно вирізаю .
Перед всіма цими процедурами обклеюю авто малярним скорчом в 2 слоя .
Пороги стають вже краще , але получається ерудна з дрерьми . При закритті вони ціпляють несильно декоративний поріг - тим самим самі поцарапаються і поріг поцарапають ..... Тут одні хороші слова згадуються .....
Дзвоню Денісу Баракуді з Ланос форума , який подібні пороги неодноразово ставив на авто . Звичайно чую від нього що це проблемні пороги і їх іначе не поставиш , якщо не підженеш їх в стик до початка дверей . Тобто мені різати і різати ще .
Закриваю всі двері , беру олівець і малюю по їхньому краю необхідну лінію зрізу .
На останій фотографії видно які вони рівні !!!!!
Беру жінку болгаріна і вперед акуратно різати . Далі велика досточка і шліфшкурка ... Правий поріг підігнаний добре . З лівим получилося не так все добре . Він взагалі "рівний" був . Ще треба посиділи , може вийде краще підігнати - бо мене не влаштовує . І чомусь 2га сторона получається як правило гірше за першу . Це так як останній болт знає не відкрутитися ....
В задній частині декоративних порогів мають бути воздухозаборники . Я відразу відмовився від даного варіанта , бо це трохи банально і непрактично , а ще ті воздухозаборники щоб туда підігнати - треба ще 2 дня посидіти !!!!
Сьогодні вирізав із пластика 2 задні заглушки для декоративних порогів . Вони мали б бути одинакові , але ні - все треба підганяти по місцю ..... Поки все ....