Автоклуб "Москвичемания"

Место обитания любителей автомобиля "Москвич" моделей 401, 403, 408, 412, 2140, 2141 и их модификаций
Текущее время: 21 сен 2026, 04:24

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 504 ]  На страницу Пред.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 02 июл 2011, 15:09 
Гуру

Модель Автомобиля: АЗЛК 214101
Alf
да цена хорошая , тоже подумываю что нибудь подобное прикупить и с автоматом обязательно .
FightWolf а кто тебе сказал что эта машина меньше ланоса ? или 40 москвича ?

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 03 июл 2011, 00:40 
Участник

GIF-65 - да кататися на автоматі дуже класно . Починаю відвикати від механіки . Німецьке авто є німецьке - і якість матеріалів на висоті .

FightWolf - по салону для людей місця більше чим в 41го Москвіча . Багажник дещо менший чим 41го , но аналогічно є можливість скласти сідушки і там хоч стіральну машинку перевози , чи ще щось в такому роді .
Росход по бортовому всередньому 10,6 місто , 7 - траса . Ну можна тапканути на спорт режимі КПП , що моментальний росход топлива покаже більше 30 л .
Сьогодні замовлені деякі ЗПЧ . Так ціна рувілівських втулок переднього стабілізатора 15 грн/шт . Но є і ціни подороще , але є все - а це радує :roll:

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 03 июл 2011, 10:04 
Неутомимый Флудер

Модель Автомобиля: Азлк 2140 Заз Ланос 412
GIF-65 она просто округлая и высокая поэтому виззуально кажется меньше.

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 17 июл 2011, 22:07 
Участник

Лань продана . На одну іграшку стало менше . ....

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 18 июл 2011, 09:18 
Гуру

Модель Автомобиля: АЗЛК 2140
Alf и на долго стало меньше?

Странно... Ток переменный, а бьет - постоянно...

Летели два верблюда - один рыжий, другой налево. Сколько весит килограмм асфальта, если ежику 24 года???

Не хотите по хорошему- уберём вазелин...

Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 18 июл 2011, 15:41 
Участник

Dimon_F - думаю поки да , бо 3 машини дома нікому не потрібні . Але тепер є трохи роботи із Астрою і Логаном . Такщо є ще роботи куча - було б бажання , здоровя і фінанси ....

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 20 июл 2011, 20:50 
Участник

Сьогодні вихідний - рішив зайнятися Астрою .
Було куплено :
1.Ремінь ручейковий
2. Механізм натяжителя ремня в зборі
3. Втулки стабілізатора

Изображение

Знімаю фільтр повітряний , корпус фільтра , ремінь ручейковий

Изображение

Знімаю механізм - має виробітку і натяжний ролик стоїть несеметрично всім іншим шківам .

Изображение

Ставлю на місце новий механізм

Изображение

Ставлю ремінь і натягую ремінь , витянувши штіфт , який фіксував пружну натяжного механізма .
Складую ....

Изображение

Вот така нехороший вигляд - пітдон трохи в маслі . Особливо кришка датчика рівня масла в моторі .

Изображение

Взявся за заміну втулок . Думаю до 100 грн не давати на СТО за їх заміну - вот сам рішив поміняти ......
Не тут то було ......
Приходиться частковово відкрутити балку ( задню частину ) .... ставлю домкрат щоб то все діло не впало вниз

Изображение

Вот так получається приспустити балку . За одно видно як "доступно" знаходиться стабілізатор і його внутрішну кріплення і як там весело крутити , коли місця не має ......

Изображение

Відстані до 7 см до кузова і туда окрім головки нічого не залазить більше . Прийшлось найти квадрат , який вставляється в головку , а верхня його частина була під ключ 14ку .
Сама головка - звездочка , тоже блін найшли що туда поставити

А самий прикол в тому що

Изображение

втулки хоч розбиті - це одне , але не настільки відносно нових . Тобто приїхати втулки під діаметр стабілізатора 18мм ( внутрішній діаметр нетроганої втулки 16мм в реальності ) , а в мене стабілізатор 20мм . Короче воно туда нормально не залазить .... Складувати все не став - чекаю втулки ...
Як пройшло 2 дня і перерив всі каталоги по ЗПЧ , я поняв , о все ж втулки приїхали добрі і інших просто не можу бути під цей стабілізатор . Прийшлось відкручувати повністю скоби , і поступово затягувати втулки . На диво все стало чудово .

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 20 июл 2011, 20:51 
Участник

Була розібрана морда . Замінена передня ліва фара , поставлений старий ущільнювач на фару , відремонтовані електрокоректори фар ....

Изображение

знятий бампер для дальшої роботи з ним

Изображение

Витянув нові противотуманки для Астри Ж , ну і почав різати передній бампер

Изображение

вот так получається

Изображение

а дальше кінчилась батарейка в мобільнику , а цифровик сестра забрала з собою на море ...
Загалом противотуманки поставив , електрику ще не підключав , та і за одно треба купити 2 лампочки Н3 в них , заказав і проплатив ЗПЧ на астру ... ну вот і все що сьогодні було з авто зроблено . Приїдуть ЗПЧ , будем дальше окультурювати . А так чим більше лізу в машину , тим більше бачу всяких вевеликих косяків ....

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 20 июл 2011, 20:59 
Гуру

Вовка ты верен сам себе, пока полностью не переберешь все машину не сделаешь новые бампера не успокоишься а там глядишь и еще что то новое купишь

Летели два верблюда - один рыжий, другой налево. Сколько весит килограмм асфальта, если ежику 24 года???

Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 20 июл 2011, 21:02 
Неутомимый Флудер

да вот именно поэтому я и не хотел покупать б/у машину. чтоб этим не заниматся) хотя с другой стороны один раз залез и в случае непредвиденной ситуации знаеш как сореинтироватсяда вот именно поэтому я и не хотел покупать б/у машину. чтоб этим не заниматся) хотя с другой стороны один раз залез и в случае непредвиденной ситуации знаеш как сореинтироватся

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 20 июл 2011, 21:06 
Гуру

а что тут тебе не так? если у тебя есть пару копеек, но на новую машину их не хватает то можно взять немножко б\у а потом довести до ума

Изображение

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 20 июл 2011, 21:35 
Участник

FightWolf - хочу посмотреть , что ты ни копейки в автомобиль влаживать не будеш . Начнем с того , что тебе нужно купить магнитофон , переходник под магнитофон , ц.з , сигналку , колпаки , чехлы , коврики , потонировать , обработать , поставить подкрылки , поставить противотуманки , обесшумить хотябы крышу , ....... и ето всё даже не повлияет на цену автомобиля , так как Вы уже проиграли на суме постановки на учёт , и ище паро тыс грн за то что проехали уже 500км за паро дней .
Да ты в брижайшем будущем не будеш лезть в автомобиль по поводу ремонта ( если повезёт и не вылезет какой то заводской брак ) . Но всё остальное тебе надо будет сделать .
Я живу чуть чуть иным принцыпом . Взять живую машину с рук , доделать все косяки и кататся с тем расчётом , что я много не потеряю за паро лет експлуатации , но тем не менее я буду ездить с большим комфортом фактически за те же деньги , что и Вы .

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 21 июл 2011, 08:48 
Модератор

Модель Автомобиля: ИЖ 21251 комби, АЗЛК 2140 SL
Вова даже новую машину стал бы доделывать ))) косяки бывают разные - приобретённые и врожденные. первых в новой машине нет, а вот вторых всегда хватает. отсутствие противотуманок на той же астре - это врожденный косяк. там даже места под них небыло.

тот кто ищет тот что-то знает ;)

Если всю мочу собрать,сделать всё умело -
Можно Солнце обоссать - чтоб оно шипело!

Чем круче джип, тем дальше идти за трактором...

мой конь ИЖ-412 - БСЗ, Solex21083, тазобак, волгоГТЦ и немного по мелочи - уже труп
ИЖ 21251 - всё что было хорошего на 412-ом снято и установлено сюда ))
АЗЛК 2140 SL первый по настоящему мой

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 21 июл 2011, 13:07 
Неутомимый Флудер

понимаеш зависит от хозяина. обесшумивать я ланос несобираюсь и так оч тихо. колпаки уродство тем более)) обработали в автосалоне по знакомству за спасибо. тонировать не буду дед у меня слепой)))цз сигналку магнитолу порой на бу ставиш. и думаеш о ужас что тут наворотил прежний хозяин. а противотуманки моему деду в гробу снидись.

скажем так подкрыльники я ставил день. еще думаю день простая сигналка)

каждому свое. я уважаю твое мнение. но после продажи дядиного жигуля у меня хроническое недоверие к б/у.

Заголовок сообщения:
СообщениеДобавлено: 21 июл 2011, 21:37 
Участник

sirvlaser - на рахунок ПТФ на Астрі - в цій комплектації вони були .... ну і вже є . Просто було невелике ДТП при якому взявся бампер з простої коплектації , але навіть в ньому є вибиті форми по яким треба різати щоб вирізати отвори під ПТФ , а кріплення само собою є, і їх докупляти як на автомобілях Фольцваген груп не потрібно , що лише радує . Осталось подовжити проводку під ПТФ , бо з однієї сторони є фішка , а з іншої вона зломана - но це питання рішаєме .
Інше питання косяки - да вони є , як у будь якій іншій машині , но все рішаємо , хоч треба вложити трохи грошей і рук . Буде то все добре ... бо іначе не може бути .
FightWolf - не спорю - все познається в порівнянні . Ви молодці що взяли нове авто . Не будете мати проблем років 3 точно . Ланос в порівнянні з Москвічом і Жигульом - це самальот , тихий і економний . Тим же він набагато менший чим 41й москвіч , не дає такої можливості по перевезенню багажа , комфорта над головою в салоні ( часто головою ламають зеркала заднього вида на лобовому ) , тощо ... Навіть при дощі в мене у москвічі було в рази тихіше чим в ланосі , до обезшумки потолка .
Якщо ж порівнювати Ланос і Астру - рівняти можна лише по рокам і не більше . Автомобілі різних класів , різних цінових груп і відповідно по якості матеріалів , величині в середині салона , начинці , безпеці , .... різні . Чесно кажути мені більш комфортніше їздити на Астрі чим на Ланосі .
Дискусія наша може бути довга і в нікуда .... але все ж треба стримитися до чогось кращого , а при можливості залишати собі Москвічі , як автомобілі для душі , відпочинку і щоб трохи з ними посидіти в гаражі .

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 504 ]  На страницу Пред.  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа