Сьогодні вихідний - рішив зайнятися Астрою .
Було куплено :
1.Ремінь ручейковий
2. Механізм натяжителя ремня в зборі
3. Втулки стабілізатора
Знімаю фільтр повітряний , корпус фільтра , ремінь ручейковий
Знімаю механізм - має виробітку і натяжний ролик стоїть несеметрично всім іншим шківам .
Ставлю на місце новий механізм
Ставлю ремінь і натягую ремінь , витянувши штіфт , який фіксував пружну натяжного механізма .
Складую ....
Вот така нехороший вигляд - пітдон трохи в маслі . Особливо кришка датчика рівня масла в моторі .
Взявся за заміну втулок . Думаю до 100 грн не давати на СТО за їх заміну - вот сам рішив поміняти ......
Не тут то було ......
Приходиться частковово відкрутити балку ( задню частину ) .... ставлю домкрат щоб то все діло не впало вниз
Вот так получається приспустити балку . За одно видно як "доступно" знаходиться стабілізатор і його внутрішну кріплення і як там весело крутити , коли місця не має ......
Відстані до 7 см до кузова і туда окрім головки нічого не залазить більше . Прийшлось найти квадрат , який вставляється в головку , а верхня його частина була під ключ 14ку .
Сама головка - звездочка , тоже блін найшли що туда поставити
А самий прикол в тому що
втулки хоч розбиті - це одне , але не настільки відносно нових . Тобто приїхати втулки під діаметр стабілізатора 18мм ( внутрішній діаметр нетроганої втулки 16мм в реальності ) , а в мене стабілізатор 20мм . Короче воно туда нормально не залазить .... Складувати все не став - чекаю втулки ...
Як пройшло 2 дня і перерив всі каталоги по ЗПЧ , я поняв , о все ж втулки приїхали добрі і інших просто не можу бути під цей стабілізатор . Прийшлось відкручувати повністю скоби , і поступово затягувати втулки . На диво все стало чудово .